Matte vann Citatjakten!!! *svansdans*

Kommer ni ihåg kattbilden till Citatjakten som jag skrev om tidigare?

citatjakten1

Matte fick en snilleblixt och levererade följande citat:

”När jag ber om en höna, gör den inte till en fjäder”

Vi skickade in det och VANN!   Hurra hurra hurra!  Vinsten är en månads premium-medlemsskap på PixBox. Det har vi också Jossans fina bild på Pralin att tacka för så klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Matte vann Citatjakten!!! *svansdans*”

    1. Ja Jossan ha tagit massor av fina kattbilder som sysn på Örebro Katthems kattsidor också!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *