Rösta på Husses Mix!

mix

Jag hoppas att Husse kan vinna något på att tävla i hur man blandar ihop Läkerol-smaker?

Här är länk till hans tävlingsbidrag.

Först kommer det upp en grön sida som är tom, men vänta en liten stund så kommer det en röstningsruta!

*håller tassarna*

Sedan ska jag be Husse komponera en god slurk lagom sval kattmjölk åt oss…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *