Döp Jossans festliga kattbild i veckans ”Citatjakten”

citatjakten
Söta Pralin, en f d katthemskatt förlänger pälsen i livfull lek – det är sådant som vi vill se mycket och ofta, det är bättre än lördagsgodis till och med!

Nu är den här bilden med i tävlingen ”Citatjakten” – så lämna ditt bidrag! Din utmaning är att komma på vilket citat som passar bäst in på den humoristiska bilden, det kan vara vad som helst: En egen kommentar, ett känt citat, ett ordspråk.. – tävlingen avlutas på fredag!

Se mer av Josefin Johnssons snygga kattfoton här på PixBox!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Döp Jossans festliga kattbild i veckans ”Citatjakten””

  1. Vilka fina bilder Josefin tagit.
    Hamnade på Favoritsidan.
    Håll dig framme där Nosgosen

    Kram Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *