Bloggstöld?

Nu är Murres och Pips blogg försvunnen igen. Nova har tagit på sig säkerhetsutrustningen (Min sele med ID-bricka) och säger att hon ska ge sig ut och leta…

Är det fler bloggar som kattnappats??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bloggstöld?”

  1. Katten Gustav blev av med sin… Frässsssssss men han har startat en ny ^^

    1. Det lär vara skumma trojaner i widgetar som kattnappar bloggar, men då blir man vidarekopplad till en mysko sida…. Murre och Pip är bara… borta? Gömmer de sig månntro?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *