Mycket viktig kattforskning pågår!

Hela världen är full av saker man inte vet! Husse och matte mumsade på god choklad med en söt kisse på asken:

katzenzungeng …men när jag googlade efter bilden för att visa er charmpaketet, så upptäckte jag att det runtom i världen kryllar av katt-tunge-choklader! Se här:
abbkatzenzungen1 De finns i diet-variant!
catstonguesI ljus, mörk och blandad choklad!
cattongue
Eller bitter choklad – man förstår varför tungan räcks ut….
tungor
Finns i många länder men under samma namn!  =^:^=
gato
Med olika men väldigt söta katter på askarna!
crfedoracats
Här är en choklad med klassisk stil… och så kommer en med charm:
enewsnovlinguadegatobrazil1
Man skulle kanske rentav kunna bli samlare i denna genre?
chok
Ju mer jag letar, ju fler olika katt-tunge-choklad hittar jag, och namnet och formen är ungefär densamma överallt!chio
Men jag hittar ingen med en svart-vit Wikki på?!!
chok2
Jag kanske får starta en egen tillverkning? Matte, hur gör man chokladsmet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Mycket viktig kattforskning pågår!”

  1. Den där lila paketen påminner mig om Whiskas portionspåsar i storpack. Känns som om det föreligger en risk att man ger katten fel mat i skålen eller (ännu värre) själv förser sig med en Whiskas portionspåse kyckling … 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *