Ordspråk som fler borde ha

I Örebro Katthems styrelse sitter en härlig tjej som heter Sandra, och hon har ett motto som jag tycker skulle kunna bilda ram för en väldigt tydlig inställning och linje i hanteringen av skygga katter. Det lyder så här:  

”En skygg katt är en dold skatt.”

Visst är det ett underbart synsätt!!! *spinner*

Begrunda det! Sprid det! Länka det hit! Låt alla se att vi tror på den skygga katten! Och som alltid: Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ordspråk som fler borde ha”

 1. Underbart! Vi tror att Sven är från början en skygg katt som har blivit en skatt : ) Det var kul att skriva!

  Wikki vi har försummat bloggandet lite och skall ta igen oss. Lillmatte var hos doktorn igår. Hennes magsjuka går inte över men hon är kry och inte uttorkad. Behöver vi säga att hon charmade farbror dr???

  Tasskramar från Signe och Sven

  P.S. Snön smälter och vi har SÅ tråkigt. Matte stänger luckan när det är stora snöras.

  1. Mjau nu får vi katter akta oss när det rasar snö!
   Hoppas lillmatte fått medicin och mår bättre snart? Det är jobbigt att vara liten och vissen!
   TassKram Wikki

 2. Oh, det där ska jag genast spara ner! Så sant som det står där skrivet!

  Me like a lot!

  Kram från Malin & Mamsen

  1. Jag tycker det är något av de mest klockrena TÄNK jag sett på länge! GuldTassKram till Sandra som jag lånat det från!
   NosPuss Wikki

 3. Ja, och det är bland det roligaste med att jobba på katthemmet, att få se en rädd katt bli trygg. Båda mina raringar krävde en hel del övertalning innan de ville hälsa på mig.
  Jama grattis i efterskott till din matte från mig också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *