Stora matte och Busan

busan
Kärlek vid första pälsbollen! Busan gick raka vägen in i famnen och spann förtjust! Sedan gick hon på upptäcktsfärd…
busan2
”Nya matte, om du flyttar gardinen lite här så kan jag ligga i kontorspapperskorgen och spana ut på omgivningen? Tack!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Stora matte och Busan”

 1. Åh är det en ny misse? Så fin!!! Var kommer denna underbara Busan ifrån? Hoppas vi får se mer av dig här ; )

  Tasskramar från Sven och Signe

  P.S. Vi ligger under mattan och turas om att hoppa på varandra!

  1. Hon är en helt härlig liten Örebro-Kisse som flyttar till Landet. Vi hoppas bli kompisar sedan!
   NosPuss Wikki

 2. Vilken sötnos, vad spännande och kul med en ny kompis. Hon är jättelik Madonna på Södertälje Katthem som just nu bloggar och söker ett hem.Nosbuff

 3. Sköldpaddor, jag bara älskar paddor. Hade en som hette Busan förut mest svart. Glömmer aldrig den katten. De är så charmiga med sina färger. Hoppas hon kommer att hon kommer att trivas hos stora Matte! Lycka till!!!!!

  1. Sköldpaddskatter har ett alldeles eget humör också, har vi märkt… Mycket egensinniga. =^:^=
   TassKram Wikki

  1. Ja ibland är det flow… men samtidigt credit till hemmet Busan varit i, där hon fått så mycket kärlek att hon blivit en enastående trygg och säker katt, med ljuvlig utstrålning!
   NosPuss Wikki

 4. Härligt att de fann varandra! Så skoj att den har så mycket olika färger:) Jag har en granne som hade en som de kallade ”Röran” för att alla färger var som kastade på henne:) Men oj vilken härlig kisse det var. Den lilla Röran dog 15 år gammal i sömnen för ett par år sedan , en av de få som inte blev överkörd här ute:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau, nog för att katter brukar tina upp inför Stora matte, men Busan var rekord, säger hon: Efter 15 sekunder låg hon i famnen och spann!
   TassKram Wikki

 5. Jo, såna där Sköldpaddsfärgade katter har visst ett väldigt speciellt humör säger Matte. Egensinniga som du säger Wikki. Men de Matte har träffat har tytt sig till en speciell familjemedlem som de hävt all sin kärlek på. Hoppas din stora Matte får se den bra sidan av den sköldpaddsfärgade katten Busan.

  1. Fast egentligen är uttrycket sköldpaddsfärg lite lustigt… Min sinnebild av en riktigt sköldpadda är något grönt! =^:^= *fnissar*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *