”Mitt äventyr” av Nova

_b99

Hej på er!

Det är ju inte så ofta Wikki släpper tassarna från tangentbordet, men nu jamade hon att jag faktiskt kunde berätta själv om dagen!

Tack för alla snälla Mjau som kommit! Nu har det klarnat upp i mitt lilla huvudet efter den där konstiga ”sovningen” som de säger att jag gjort. Jag kan hoppa upp på fönsterbänken och spana ut på det nattsvarta landet utan att tappa balansen. ”Ni har glömt att tända utebelysningen här!” sa jag till Ville och Tanja, men då bara tittade de förvånat på mig. Tydligen använder man inte gatlysen på landet, utan det sköter stjärnorna och månen, i fall det inte är molnigt….

Det gör i alla fall inte ont i munnen längre, jag kan äta både Tanjas light-foder och mjukmaten och dentabits-kuddarna, och har visat matte att jag varit på lådan för både det ena och det andra. Har ni varit med om det här, ni också? Att människorna är alldeles pjollriga över att man ska klara av att gå på lådan? Som om man inte skött det ända sedan man var kattunge?!!

bi

Ja, idag har jag alltså fått mitt livs hittills första och enda tandläkarbehandling. Det var nog skönt att jag sov då! Så jag slapp bli ledsen över att mina tänder såg så knasiga ut. Men nu är de polerade och kritvita och fina, och matte och husse har lovat att de här tandsingarna får kosta vad de vill, de ska skötas noga i fortsättningen!

Men jag har fått en dosis pencillin och i morgon samt 3 veckor framåt ska jag ta något som heter Flagyl mot infektionen i munnen. Hoppas det ger mig bra andedräkt åtminstone! Och i morgon ska jag få kila ut och leka i snön, jag också!

Natti natti och TassKurr Nova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “”Mitt äventyr” av Nova”

 1. Du har absolut en av de allra bästa, sötaste och roligaste bloggar vi stött på :-))! Lova att du fortsätter med detta snälla Wikki!

  (Matte håller med)

  1. Det var den finaste kattplimangen på länge, tack så otroligt mycket! *bugar ödmjukt*
   Å vad glad jag blir!
   TassKram Wikki

  1. Ja nu leker jag som vanligt. Men usch blä blä blä vad det där andra medicinet smakar illa, jag blir så ledsen när det kommer fram! Suckar Nova

 2. Du har absolut en av de allra bästa, sötaste och roligaste bloggar vi stött på :-))! Lova att du fortsätter med detta snälla Wikki!

  (Matte håller med)

 3. Visst är det förargligt när man blir sådär vinglig i benen? Lite otäckt också. Man styr nosen i en riktning men de rackarns tassarna spelasr en ett spratt och far i väg åt olika håll. Så skönt att du blivit piggare! Kurr och burr.

  1. Allt är i sin ordning nu! Men matte funderar på om jag kan lära mig att tugga lite på en tandborste då och då…
   Kurris från Nova

 4. Skönt att allt gick bra. Min husse var lite väl intresserad av mina lådbesök efter jag hade kattererats hos stickisen. Man fick knappt gå på lådan utan att husse frågade om det gick bra. *mutter*

  1. Mjo människor kan bli lite närgångna ibland. Rekordet är när de ska ha kissprov, usch det är pinsamt!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *