Peculiar Pets – inspiration!

För alla er som själva gör roliga gosekatter eller andra kramdjur måste jag tipsa om en riktig guldgruva vad gäller rolig sy-fantasi! Se här:

green
Kan det bli coolare? Lite udda tyger som basmaterial samt egensinniga former och applikationer!
nip
Detta kallar jag katter med attityd!
pink
Hela gänget från Peculiar Pets och finns bara i varsitt enda unikt ex! De kan såklart inte kopieras men låna idéerna!! Skapa! Och sälj till förmån för ditt lokala KattHem!
randig

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Peculiar Pets – inspiration!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *