Vems är Inova?

Hon fick namnet Inova efter ett målarfärgsmärke, ungkatten som i torsdags hamnade i klistret…

inova
Det var i torsdags under det att Bollnäs Färgcenters mattläggare Kjell Bivall la nytt golv i församlingshemmet i Segersta, som han hade bekymmer att hålla en nyfiken katt borta ur mattlimmet, berättar HelaHälsingland. När han sedan skulle åka därifrån tutade han för att skrämma iväg katten. Kjell Bivall åkte sedan  iväg på ytterligare ett jobb i Bollnäs och kom långt senare till bostaden i Söderhamn, när han hörde något som pep under motorhuven på bilen. Där satt katten!

Den fick tillbringa natten i Söderhamn och följa med till Färgcenter på fredagsmorgonen. På dörren till Clas Adolfssons konto sitter en lapp där det står ”Varning för chefen”. Men nu är det katten som är chefen. ”Så här har jag haft det hela morgonen, har inte fått ett skvatt gjort!” säger Clas medan han kliar kattungen som ligger skrivbordet. Här kan Inova, som katten fick heta, inte stanna och Färgcenter hoppas att rätt ägare ska höra av sig!

kittyrun1

Det här är ett typiskt exempel på hur en katt ”kan försvinna spårlöst” om man har otur… Vi får hoppas att Inova hittar hem och att hennes husse/matte ser till att hon blir ID-märkt och registrerad i fall hon skulle få för sig att göra fler utflykter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vems är Inova?”

  1. Kanske skall ni kolla med Apple. Apple har ju Ibook, Ipod, Iphone och nu snart Ipad också. Man kan ju miss-tänka att en Inova kanske hör till dem.

    *fnissar*

    Tass på er!

    1. Du är finurlig du Nea! Så klart det måste vara så???! Att jag inte tänkte på det? Hör Ipren dit också? ^^
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *