Målerås Glasbruk stöder Katthemmet Kompis!

Köp en fantastisk katt skapad av världskände Mats Jonasson och ge därmed ett bidrag till återuppbyggnaden av katthemmet!
glaskattb
Det här är ju brända Jussi med sina ömma tassar? Denna vackra glasbild och två till lika vackra kan du beställa direkt från Målerås, läs mer här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Målerås Glasbruk stöder Katthemmet Kompis!”

  1. Åh vad fina säger matte och önskar än en gång att hon hade mycket pengar. Matte älskar glas som är som detta men tyvärr så tillåter inte hennes skrala kassa såna utsvävningar. Dock ska vi puffa för det på vår sida, sen har Pia ett nödrop på dt.se där 4 katter och en hund som behöver nya hem, för att slippa bli avlivade. Vi måste puffa för dem, så de kan få egna hem, länken till sidan får du här http://www.dt.se/blogg/piasblogg/article267719.ece

    Taxkramisar.

    1. Ja man önskar att man var rik ibland… Då skulle jag skaffar fina glasbilder från Mats och ge till alla vänner. Jag tror han har gjort bilder med hundar också! Suck men en katt har också liten liten plånbok – d v s ingen alls. Och får jag något till blggen så ger jag ofast bort det lika fort igen till förmån för någon hemlös kisse…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *