Matte broderar, vi sorterar trådar

brod_kompis
Den här gillar vi…. Fast texten skulle vara ”Hang in there, Kompis”? Och man kan brodera en liten Nova:
nova2
Någonstans på nätet ska det finnas en ”cross stitch generator” där man kan göra om sitt eget foto till broderimönster, jag ska försöka leta reda på den, så ska ni få mönster till en ”cross stitch Wikki”!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte broderar, vi sorterar trådar”

  1. Jag har valt riktigt bra färger till nästa kattbroderi: svart vitt svart vitt svart vitt hi hi
   TassKram Wikki

 1. Neko har DMCs cross stitch pattern designer hemma. Där kan jag lägga in ett foto o konvertera till mönster. Fotorealistiskt mönster. 🙂

  1. Något sådant kanske vi skulle skaffa, så kan jag brodera en Nova sedan… jag har ju bra klo-nålar och all tråd är redan sorterad. I mina pizzakartonger. Hi hi.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *