Pengla är i säkerhet inne!

pengla1

Från Jenny på Kompis kommer det glada meddelandet att Pengla är fångad – äntligen! Skönt att ytterligare en katt kommit till rätta, tack vare att Jenny gick vilse igår…

Ibland finns det en märklig mening med saker som sker: ”Ja, jag skulle leta efter spår tänkte jag. Kalle och jag gick ute i skogen och kom i från varandra. Jag var ute i över en timme och visste inte var jag var. Till slut kom jag fram till en bondgård och det var där jag såg spår. Bondgården ligger nära kompis så vi körde dit med en fälla. Och det var Pengla som gick i den! Ibland är det bra att gå vilse!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Pengla är i säkerhet inne!”

  1. Va bra att Jenny gick vilse jag är säker på att det var en kattängel som var med och såg till att hon hittade spåren av katten.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *