Fler Tradera-auktioner för katthemmet Kompis

au au1
au2 au3

Underbara kattsaker skänkta och säljes till förmån för nedbrunna katthemmet Kompis! Du hittar dem och många fler här på Tradera!

Säkert är jag inte ensam om att ha gråtit mycket mer i början av det här året än under månget annat nytt års uppstart i januari… En blandad gråt av sorg och glädje. Bäst känns det att gråta de där befriande glädjetårarna: 184 423 kr står katthemmet Kompis konto för brandgåvor på just nu. Jag antar att Sonny och Maritha går och nyper sig i armen just nu – för det gör jag också. Det är ett mirakel!

Kan vi få detta mirakel
att nå 500 000 kr?
Varje tass räknas!

Men samtidigt oroar jag mig: Hur går det för kattstallet i Åkeshov? Hur rullar årets ekonomi för många andra katthem, som också kämpar för sin överlevnad?!                             Vi får inte glömma dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Fler Tradera-auktioner för katthemmet Kompis”

 1. Du har som vanligt rätt.

  Men jag tror att det är många som aldrig har skänkt Katthemmen en tanke innan, som vaknat av det hemska som hände
  och kanske hjälper det här till att alla hemmen runt omkring i HELA vårt land nu kommer att få in mer pengar till sin verksamhet.

  Hoppas det i alla fall
  Puss på din omtänksamma nos

  Nalle

  1. Hoppas det! För alla behöver stöd och hjälp… Vi som kan hjälpa ska komma ihåg våra vardagsvänner också! Man kan inte bara glömma dem.
   NosPuss Wikki

 2. Bra nedtassat Wikki ? Så sant så!
  Jam & Kram från Oss!!!

  Jag är lite Ledsen idag för…Vår Tidning tod inte in Kompis bannern 🙁 för att de just Är en Lokal Tidning,nåja…Vi försökte iallefall 😉
  Men…Flygbladen är utdelade & uppsatta *Kram*

  1. Men vad synd – andra tidningar har svarat liknande. Utom Pia i DT som skrev ungefär ”Det är inte i vårt län – men en annan gång är det vi som behöver hjälp…” *suck*
   Men du försökte i alla fall! Bra gjort!
   TassKram Wikki

 3. Så bra att du skriver om detta löpande Wikki! Så man inte glömmer och tycker att nu har jag gjort mitt! Nya tag hela tiden! Alla katthem borde få uppmärksamhet. Fick Göteborgs katthjälp tidning här omdagen. Vilket jobbigt läsande om katter som skjuts i områden i Göteborg eller avlivas för att bostadsbolag tror att det är det som behövs. HEMSKT! Ingen kontroll av eventuella katter med för-evigt hem görs heller! Jag ryser vid tanken!

  Kram från Agnes (Sven och Signe bråkar ; )

  1. Jag känner mig bara hemskt tjatig… *sck*
   Men det måste vara mot lagen att skjuta katter i stan? Det får inte göras hur som helst… Vem har i så fall gett tillstånd och hur säkerställer de att inte ”ägda” katter skjuts av misstag!? *fräser*
   TassKram Wikki

 4. Haha, budar i alla fall:) hoppas jag höjer buden om jag inte får grejerna.. man kan ju buda fast man inget ska ha bara för sakens skull:)
  Kram Jam o Spinn

 5. Jag håller med ovanstående talare. Husse har varit på väg i över ett år att skänka pengar till ”sitt” katthem. Men det var först i julas som han skänkte. Människor är ju lite sega, som vi alla vet. *ahem*

 6. Vi jamar som Nalle och håller tassarna för att flera får upp ögonen, fram till dess får vi fortsätta att kämpa på de sätt vi kan.Både för våra katthem och Kompis. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *