Sagolikt vackra julkattbilder

granbongo

…hittade jag i Buskatterna Bellas och Bongos blogg. För deras jul-bilder var något av det tjusigaste jag sett bland alla kattbloggar!

Och det känns som att vi behöver några sådana som motvikt till allt tragiskt!

bella

 Så nu finns en länk till vackra Bella och hennes stora son Bongo i min sidkolumn!

Kika in hos dem så får du se ett par  missar från katthemmet hos Föreningen Djurhjälpen i Vaxholm som funnit sig till rätta i ett lyckligt hem!
bongo
Idag tipsar de om hur man kan göra en mysig kattkoja!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sagolikt vackra julkattbilder”

    1. Det är så bra med att köpa sådana kalendrar som man kan ge bort!
      Hoppas att ni hittat den där säkerhetsnålen?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *