Trösten i att få GE

Åtta dagar har gått sedan den katastrofala branden som ödelade katthemmet Kompis i Norra Svalehult i Nybro… och så ser vi stackars Jussi med sina brända tassar i TV4 Plays avsnitt igår med Maritha och katterna – det är nästan så att man känner i sina egna tassar hur ont han måste ha…

jussi21
I programmet berättar Maritha med skör stämma om det som hänt, men också om att de så småningom ska bygga upp ett nytt katthem: ”De behöver oss!”… Inslaget slutar med ett vimmel av hoppfulla katter och jag är nog inte den enda som suttit tårögd och spelat upp det gång på gång?!

Så insamlingen till återuppbyggandet och katternas hjälp fortsätter. Igår rapporterade man att insamlingskontot nu innehåller 135 465 kr och tacksamheten är enorm! Men mer behövs…

Kärleken och engagemanget kommer att fortsätta behövas! Det här är bara början… Vartenda ytterligare bidrag, stort som litet, är angeläget och välkommet. Och när man ser katten Jussis svedda trampdynor känns det som en glädje att få slå in ytterligare ett paket, och skrapa ihop ytterligare några kronor att stoppa in på katthemmet Kompis konto. Gåvokontot till katthemmet Kompis är: PG 35 74 82-9

Marithas ödmjuka röst lämnar inte mitt hjärta: De behöver oss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trösten i att få GE”

 1. Tårögd är just vad man är. Nu gäller det att fortsätta stötta, inte bara nu utan framåt i tiden och inte glömma bort våra vanliga katthem på vägen.
  Tasskram

  1. Ja det säger ju jag också: Våra vanliga katthem behöver oss ju fortfarande!
   Det är därför jag lånar ut matte rätt ofta!
   NosPuss Wikki

  1. Jag vet att du hjälper – det är gott! Krama missarna från mig så kramar de dig tillbaka!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *