Ny banner igen

Förlåt om ni tycker jag är tjatig… men om någon vill skriva ut ett flygblad och sprida om katthemmet Kompis, så maila mig (bloggkatten@hotmail.com) så skickar jag den här i stort format:

hjlp_oss_bygga_upp_katthemmet_kompis_version

Och så har matte varit snäll att tassa ihop en även i utskriftsvänligare format. Som tidigare jamat: Maila vid intresse.

hjlp_oss_bygga_upp_katthemmet_kompis_version1  – Snälla matte, vila lite nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ny banner igen”

 1. Inte är du tjatig Wikki. Nej, nej!
  Kompis behov av hjälp är stort just nu och du gör massor för att hjälpa till.
  ”Många bäckar små…”
  Kram!

  1. Gör små försök… Alla kan inte skicka 10 kilo saker eller så – då får man vara kreativ på sitt eget sätt. Just idag har jag t ex lånat ut matte till ett pass på katthemmet här i Örebro så hon har många toalådor att städa istället för bara min och Novas… ^^
   TassKram Wikki

 2. Mjauu sötaste Wikki..Du tjatar verkligen inte!!!Tassar in flera ggr per dag för att du håller oss andra så bra uppdaterade,tänker just inte på något annat nu…Så…
  Maila gärna mig denna för sprida Blad kan vi göra här…Jam & *Kram* vännen!

  Psst..Du har ju min mailadress…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *