En ny liten banner!

banner_x_pixlar_doris Och här är länken som du kan koppla till bilden!

Visst är det lite ”America wants you!” över bilden???! – för er som kommer ihåg historieboken:

unclesamwantsyou

)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En ny liten banner!”

    1. Ja vi har blivit banner-freaks! Hi hi Stora matte försökte göra en men den blev så sned och vind så att matte bara stönade, den åkte i papperskorgen. Noga är det och stil ska det vara. Härligt känns det för varje ställe man hittar sin lilla skapelse! Om varje spridd banner ger några kronor då har vi ju ändå hjälpt till fast vi själva inte hade precis några stora pengar att ge – det känns lite bättre i samvetet då.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *