Maritha hälsar att det spökar i lillstugan…

…fast något riktigt spöke var det inte, utan lilla Mimmi som sökt sig in i värmen och tryggheten. Nu hoppas vi att fler vilsna katter följer hennes exempel!

mimmi

Nu är hon i säkerhet, vackra Mimmi…

Kära SkaparKatten, håll din mjuka Tass över dem som forfarande är kvar ute i nattens stränga köld, och berätta för dem att de inte behöver vara rädda längre, utan kan gå hem igen till tryggheten hos Maritha och Sonny!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Maritha hälsar att det spökar i lillstugan…”

 1. vilken klok kisse Lilla My är! Hoppas att allt går henne väl i livet *nosbuffar* Den människan som hon väljer till sin medmänniska i livet kan katta sej lycklig. Jag önskar mina människor kunde ta hand om henne men vi är redan så många säjer hon. *kurr*

  1. Ja vi katter är nog rätt kloka, tack och lov!
   NosPuss Wikki
   PS Hoppas att massor av folk vill hjälpa till att adoptera missar!

  1. Ja det är toppen – och fler spöken kan uppenbara sig. Mimmi hade gått in själv genom kattluckan. Där finns nämligen en kattlucka som är öppen så att den bara går inåt. Inga katter kan alltså gå ut genom den! Härligt.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *