Roy väntar på dig!

Han är ett år och saknar svans. Fast det bryr han sig inte om – han har troligen aldrig haft någon…. Mer så saknar han att ha egna människor att leka med! Jag pratar naturligtvis om charmtrollet Roy, som blir 2010 års första katt att presenteras här:

roy6  roy1
Självförtroende har han – är kelig och social, en riktig lekkamrat! Roy tycker om att vara ute, och ha  kattkompisar, men trivs inte med hundar.
roy3     roy2
roy5
Hos Djurskyddet Eskilstuna finns stilige Roy och många andra missar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *