Jag kan ta jobb som akupunkturkatt?!!

Alltså vad skulle husse med en spikmatta till, när han har både mig och Nova? Arton klor per katt och den mjukaste tassmassage med valfri längd på klo-aku-tassur?
dagenskatt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag kan ta jobb som akupunkturkatt?!!”

    1. Ja ja men! Och istället för värmande vetekuddar så vet väl alla med värk hur läkande kraft energi och hetta en kisse utstrålar???! Katter är BRA för hälsan!
      NosPuss Wikki

  1. Helt klart både billigast och bästa spikmattan livs levande med värme och gos samt vassa piggar som kan sättas in där de behövs bäst.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *