Slumpen blev inte lussekatt…

fotostationuntadlussekatt
Uppsalatidningens Lussekattävling vanns av vackre Nilfons Hackelback, 4 månader, och vår älskade lilla sopkisse Slumpen är nog lika glad för det, äran är ju faktiskt stor att vara med bland de tio nominerade också! Grattis Nilfons! TröstNosPuss till Slumpen!

Tack till alla som röstade!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *