GodNattTassKram från bloggkatten Wikki:

Julefrid
jag önskar alla!
Julefrid
i stad och land…

peace

Julefrid
kom för att stanna
Kom
och värm mig
lite grand!

Julefrid
på de hemlösas ställe
Julefrid
i gård och stall
Julefrid
och änglars sällhet
Kom
och värm dig
i min famn!

God Jul önskar Wikki och Nova!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “GodNattTassKram från bloggkatten Wikki:”

    1. Fortsättning? *skojar*
      Ja ha det alldeles underbart skönt nu i mellandagarna, njut av jullov och ring sedan in ett Gott Nytt År!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *