Du hänger väl med i Katthemmet Kompis tävling?

Här är länk till en ny rolig tävling hos mina vänner på Katthemmet Kompis!

Så gör du för att tävla:Gå till länken ovan! Lämna en kommentar där, i vilken du berättar vad dina katter önskar sig i julklapp. Glöm inte att ange namn samt e-postadress. Kompis lottar sedan en vinnare! En fin kattbok kan du vinna:

bok1 Lycka till!

PS. Hälsa på hos Kompis’ katter också: Vackra Inka söker ett eget hem…

inka

Liksom ragdoll-blandisen Gandalf:

gandalf

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Du hänger väl med i Katthemmet Kompis tävling?”

  1. Tack för tipset, tävlingar är alltid kul. Fast vad vi vill vinna just nu, så innerligt hett, är pengar med många, många nollor på. Nu är vi inte så pengatokiga katter som det låter. Nej, precis som du alltid skriver, Wikki, så skulle vi vilja ge bort pengarna till hjälp åt olycksdrabbade katter.

    1. Ja det vill man verkligen – i synnerhet om man själv redan har det riktigt bra, då önskar man alla katter samma glädje!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *