Östgötakatterna och kolonin

Östgötakatterna är fyra personer som engagerat sig i att till att börja med försöka ta hand om en kattkoloni. Ingen lätt uppgift, kan jag lova, och initialt så går hjälpen just nu ut på att se till att katterna i denna koloni får varma, torra vinterskydd att vara i och bra mat, samt att knyta kontakter med någon veterinär med vana av skygga katter.

112
Kolonin består av hittills inräknad cirka 15 katter, kanske fler, de flesta i ljuvliga svartvita teckningar och några svartgrå långhåriga. 113
Hos långhårskatterna är pälsarna rejält toviga baktill och måste göra ont på dem. Katterna är inte helt superskygga utan kommer fram för att få mat ganska nära människor.
lnghr
Vill du stötta hjälpen till dessa katter, ta kontakt med Lina, Malin, Maud och Bertil på Östgötakatternas mail – de behöver både stödhem och matningshjälp! Kanske du kan ge någon av dessa katter en jul i trygghet?
114

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Östgötakatterna och kolonin”

    1. Ja dessa vackra katter har haft tur och fått en ”matare” så de svälter i alla fall inte. Men sedan… de bör ju inte få bli fler, för då blir det KATTastrof.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *