Fler glada Wikki-skyltar

Nu har jag gjort pilar åt olika håll att sätta upp som hänvisning til katthemmet och plastat in dem:

katthem_pil

Det måste väl fungera? Sedan gjorde jag en liten söt varningsskylt att sätta på skåpen som alla katter älskar att smita in och gömma sig i:

skpvarning

…men nu knåpar jag på att göra i ordning ett par pärmar att ha på katthem (Ja på vilket katthem som helst, som vill ha sådana!) dels en pärm med uppgifter om upphittade katter och dels en pärm med uppgifter om saknade katter. Framsidorna ska se ut ungefär i den här stilen:

prm_hittade

Många katthem har säkert register på allt sådant i datorer, men andra har inte råd med det – och då är en hederlig gammal pärm ett bra hjälpmedel.

Varje pärm får ett 20-fliksregister med en flik för varje av årets månader, en flik för föregående år, en flik för blad med tips och råd, en med telefonlistor, en med tomma blanketter att fylla i med uppgifter om den upphittade/saknade katten! Vad tycker ni om den idén?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fler glada Wikki-skyltar”

 1. Ja underbara Wikki, du kan vara lugn balkongen ska nätas in och innan dess är min älsklingar bara ute under min uppsyn.
  Kattstege tror jag inte jag vill ha, inte med alla bilar i området, det blir selepromenader istället.
  Jag ska kika på skylten på tradera annars hör jag av mig om hjälp 😉

  Kram och nospussar från Catta och myspojkarna

  1. Ja då hjälper jag dig om jag kan! Kolla gärna allt annat som den säljaren har på Tradera till förmån för katthem!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *