Månadens bloggsötnos nr 1

Fanfar och trumpeter: Ta-ra-ra-daaa!
flip5 Nova och jag har utsett Flipper the Cat till månadens bloggsötnos! Flipper är en liten brittisk korthårskille med ett lika charmigt uttryck i sitt lilla ansikte som Nova förresten, ni kan jämföra här:

flip4  _nov1
Så här ser utmärkelsen ut:

stnos

Alla foton utom Novas har vi lånat av Flippers matte, som vi tyvärr inte vet namnet på… men när vi får veta det så skriver vi det här! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Månadens bloggsötnos nr 1”

 1. Vilka gulliga runda ansikten! Nu vill jag ha en katt till:) fast Slumpen som tror at han är en hund föredrar nog fler vovvar att härja med..
  Kram Jam o Spinn

  1. Jag är ju också hundkatt och kan det där med ”vifta svans” – ibland är det bra att vara flerspråkig!
   NosPuss Wikki

 2. Min matte heter Susanne och hon tackar så mycket för den fina utmärkelsen.
  Jag har länkat till din sida så att att alla kan läsa om mig. Mamma tror att jag kommer att få storhetsvansinne nu…jag tror att hon har rätt…*mjauuuuu*…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *