New Yorkkatten Charlotte delar med sig

ch3

Mitt i New York kryllar det av katter – urbana världsvana katter. En av dem är Charlotte, som vänligt delar med sig av sin matte CatSitterInTheCity till sina kattvänner… hon är precis nämligen detta: Kattvakt i stan! Kika in på deras hemsida och finn en varm och kärleksfull kattvärld att hälsa på i då och då!

snoddarsvart

Charlotte delar också ut en varning: Se upp för hårsnoddar! Här berättar hon om Humo som hade käkat upp sex stycken hårsnoddar och kostade en dyr veterinärräkning…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “New Yorkkatten Charlotte delar med sig”

    1. Eller också är NewYorkkatter särskilt glupska? Den som ätit stålull verkade ju inte heller så bra? Hu…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *