Blommor från Pip och Murre

fest_1

Det märks minsann att det finns fortfarande kattkillar som kan det där med stil och etikett!

Som Pip och Murre! Visserligen dundrade de in och hojtade ”Var e drickat?” men efter en skvätt Krongrädde var de sanna gentlekatter och dansade helt utmärkt!

Men dessutom har de idag sänt blommor! Nova blev så till sig att hon tuppade av! Nu sitter hon bara och dreglar över blombuketten…

Men jag måste verkligen säga att alla kattgäster igår skötte sig utmärkt! Sippo är precis så stilig i verkligheten som på bild. Han och Nea dansade som proffs! Och Snuffe, ja han fick lite undervisning i hur man festar av Sennankatterna. Dui och Deco visade tjejerna KattSwing så det stod härliga till.

Nu får vi vila tassarna tills det är dags för nästa fest! Adventsfest kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Blommor från Pip och Murre”

  1. Miss-ade ju festen! 🙁 Men NÄSTA fest tassar jag garanterat in på! Lova att det blir snaaaaaaart! Hade ni några lekar? Typ ”Dra Svanskrok”? Eller ”Sätt svansen på katten”? Eller ”Kurr-a gömma”?
    Kram från Fjutten

  2. Hej! Jag hann inte fira något igår:( Hoppas att ni hade det skoj:) Mina sidvisningar dalar för jag är usel att uppdatera med missebilder.. Ska ju läggas in imorgon suck
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *