Wikki Look-Alike nr 16

vevve7
Ja men det är självklart Neko att Vevve passar bland de tävlande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 16”

  1. Klappa Vevve från oss! *spinner*
   Vi är så lyckliga över att det verkar fungera bra med båda kattjejerna! Två skönheter…
   PussNos Wikki

  1. Visst är hon vacker, våran Vevve. Jag är så glad så glad att hon fått ett fint hem!
   *svansdans*
   PussNos Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *