Wikki i neon

wikkistix

Fast kanske inte som jag tänkt mig…

Jag antar att det här är sådant som matte lekte med som liten, nämligen modell-lera…

Det verkar dock vara lite snålt med svart och vit lera, men det kanske går att göra en liten Wikki-katt av dem ändå?

Ett riktigt proffs kan fixa till sådana här katter i cernitlera:
whinniebysandrabong1
Det är nästan det enklaste som finns annars, att modella en katt. Kika på marsipankatterna på den här tårtan, så ser du att det kan t o m en vanlig människa fixa:
kattrta2
Köp hem lite lera idag och återuppliva lite gamla barndomsminnen, vet jag! Minns du hur leran doftade gott???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *