Pet Stroller – God bless America

Det här kan bara hända i USA? När husdjuren blir för bortskämda för att ens ge sig ut och promeneras själva, då stoppar man den feta mopsen eller övergödda katten i sin eleganta Pet Stroller och tar den ut på shoppingrunda???!
pagefifthpink
Från Kitty Walk Systems kommer denna rullmöbel för katten. Det är inte ett ögonblick förvånande att den heter ”5th Avenue Pink” (Med försilvrad namnplatta och löstagbar matskål!)… En annan variant syns nedan: ”Royale Classic” (Med avtagbart solskydd och telefonficka på sidan!) och finns även som dubbeldäckare.pageroyale
Den finns i terränggående SUV-modell ”perfect for strolling down a country lane, around town on a city sidewalk, up a marked hiking trail, or a breezy juant along the shoreline” och SUVen har säkerhetsbromsar!

Lite finstilt står det längst ned på deras sida: ”Kitty Walk Products are not for pets that chew…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Pet Stroller – God bless America”

  1. Under vissa omständigheter kan jag se detta som en bra-å-ha-sak men för normalkatten är det en onödighet…
   TassKram Wikki

 1. Man ser ju såna där burvagnar ibland när folk ska transportera sin katt eller mini-hund genom täta folkmassor i nåt sammanhang. Men idén att man ska ta ut dom på vanliga promenadrundor i vagn är ju ganska bisarr.

  1. Att ha dem för att man ska ut och resa eller för att transportera ett sjukt djur – visst. Men för allmänna promenaden? Nej tack. *fnissar*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *