När blir ”Djur och natur” en bloggKATTegori på Metro?

Under ”HITTA ANDRA BLOGGAR” finns tjugo tänkbara KATTegorier, av dessa får man knyta tre stycken till sin blogg.
kaetgo
Här saknar jag verkligen två stycken KATTegorier:

  • DJUR OCH NATUR där jag och många andra bloggdjur skulle trivas

  • KONST OCH KULTUR som skulle fånga mycket också

VarsåGod Metro, jag bjuder på tipsen! Jag är ju Din MästerKatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “När blir ”Djur och natur” en bloggKATTegori på Metro?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *