Puh! Bloggarna är tillbaka!

sip1
Sippo och de andra är tillbaka igen…. Vilken lättnad! Nu kan jag läsa allas morgonjamningar och komma i balans med livet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Puh! Bloggarna är tillbaka!”

 1. Hur kan människor vara så grymma, stackar stackar lilla katt, den fick i alla fall somna in värdigt. Matte blev så ledsen när hon läste detta och vi gnäller vi oxå. Sänder en tacksamhetens tanke tilll kvinnan som tog med sig kattungen hem och såg till att den fick hjälp av kossadoktorn.

  Taxkramisar till alla dig som är katternas röst.

  1. JA det finns fina människor ibland. Dem ska vi vara rädda om och ge mycket beröm! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Mjao på dej Wikipedia. Jag läste om dej och din blogg i Kattliv, och jag tänkte att jag måste titta lite vad du är för en. Du är ju riktigt söt. Jag läste om dom där otäcka människorna som hade lagt en kattunge i soptunnan. Fy på dom!! Jag har ingen blogg men en egen hemsida. Om du vill se vem jag är får du gärna komma dit och hälsa på. Nospussar.

  1. Ja du det kan man undra, jag kom ju inte in på några blogspotbloggar alls i morse. Ni kanske var ”hackade”? Nu är ju allt OK igen som väl är!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *