Wikki Look-Alike nr 10

bowtie
Titta vilken otroligt Wikki-lik misse! Henne har katterna Aslan och Findus (A k a Buskatterna) hittat!
Det var en look-alike som ser lite luggsliten ut, jag har lyckats spåra att bilden föreställer en ”barn cat” som heter Bow Tie och är från Ohio. Kikar jag mellan framtassarna så ser det ut att vara mjölkstinna juver där? Stackars Bow Tie, hoppas att hon fått ett hem…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *