Motsägelsefullt (?) ordsspråk

…myntat av mig just nu:                               

Man kommer
långt med en
katt i famnen!

eliasvims1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Motsägelsefullt (?) ordsspråk”

    1. Vi katter och hundar är oftast förvånansvärt tålmodiga med små barn – vi förstår att de är små och obetänksamma. De lär sig med tiden. Men visst är bilden skön!
      (Jag hittade den på google synd att man inte vet vad barnet och katten heter… man vill ju berömma katten för god och tidig fostran av människounge!)
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *