Mjurre mår mycket bättre nu

Tack alla som brytt sig om min kompis Mjurre och skrivit många uppmuntrande tassavtryck! *spinner*

__large

Mjurre är fortfarande svag efter mer än en halv veckas ofrivillig fasta… Nu fungerar magen normalt och aptiten är tillbaka. Men han får pencillin i en vecka till för säkerhets skull. Och orkar springa ganska raskt när det gäller att undvika medicinutdelningen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mjurre mår mycket bättre nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *