Metrobloggen släääääpar….

Bara på kul tänkte jag byta KATTegorier för min blogg. En tanke, bara att se vad som händer. För det verkar liksom stå stilla just nu:

l2

Jag och Stina kamperar ihop som vanligt i KATTegorin ”Livsåskådning”….

betr1
Och under ”Betraktelser” håller jag uppenbarligen på med dubbelsex. På ”Kärlek och sex” (För jag tycker att man ska ta det i den ordningen…) ser det ut så här:
x1
Alltsammans är ganska märkligt, eftersom jag inte haft speciellt mycket sidvisningar de senaste dagarna och knappast borde ligga bland de första hundra på någon lista alls? Så nu byter jag till följande:
nya
…så får vi se vad som händer! Jo i ”Vetenskap och miljö” hamnar jag utan några som helst andra än grundkunskaper här:
vet
Och på IT så här:
it

Förmodligen undrar båda dessa KATTegorier vad i hela svanslösa en katt gör där? *fniss-spinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Metrobloggen släääääpar….”

  1. Ja det är svårt att veta vilka kategorier man ska ha. Min serieblogg ligger bl a under ”resor” eftersom hundarna brukar vara ute och RESA i tidsmaskiner, dimensionsmaskiner osv i serierna… och den ligger under ”vetenskap” eftersom dom brukar kämpa mot en galen vetenskapsman, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *