Lite vettigare KattKlockor kommer här!

Tänk de här vackra klockorna i trä med kattmotiv skulle jag kunna tänka mig att ha själv – en med Wikkibild på??!
lulu_klocka
Eller en Nova? Möjligheten finns säkert här.

ozzyklocka

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lite vettigare KattKlockor kommer här!”

    1. Ja de är så fint målade! Undrar om jag skulle kunna tassa ihop en? Urverk finns ju att köpa på Teknikmagasinet…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *