Sugen på hemsydd kattsäck?

Henrietta gör så här mysiga kattsäckar:

grtn lila
Kattsäckarna är sydda i 100 % bomull är vändbara och stoppade med syntetvadd. Höjden är ca 30 cm och omkretsen ca 125 cm. Tvättas i 40 grader och hängtorkas.
Du hittar dem på Pysslingens Butik för ett par hundralappar!
katt2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Sugen på hemsydd kattsäck?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *