Tanjas lilla snäcka

_634

Tänk att det finns något så litet? Ibland behöver man böja sig ned som människa och sätta ögonen i kattnivå (Två decimeter över marken ungefär!) för att se nya saker!

Tanja Katt kom in med den här lilla snäckan krypande på ena örat! Notera att på bilden kryper snäckan mellan linjerna på ett vanligt anteckningsblock… och ja, den var inte lådtränad, så den har lämnat en liten hög efter sig.

Fakta: Detta är inte en snigel. Snigel saknar skal. Såväl snigel som snäcka kan vid behov vara självbefruktande. De kan dessutom vara hane och hona samtidigt varför deras sexliv verkar ganska förvirrande?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tanjas lilla snäcka”

  1. Jag trodde att dom ALLTID var hona och hane samtidigt… har läst nån artikel en gång om hur dom parar sej… dom behöver ju inte bry sej om vilket kön partnern har, eftersom dom som sagt är hermafroditer båda två. Sen parar dom sej, och så blir båda två gravida med den andra. Knäppt va?

    1. JA sanningen att säga så endera är det att de gjort det lätt för sig – eller krångligt beroende på hur man ser det? Så när en snäcka möter en annan toppsnäcka, så ja…. *rodnar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *