Mitt musställe

__large81
…bland ”ogräset”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Mitt musställe”

 1. Jättefint foto på dig lilla snuttan! *nosbuffar* Du har ett sådant mysigt mönster över din lilla nos. Som ett schackbräde, säger husse. Ska jag bita honom i örat åt dig?
  *svanskram*

  1. *nosrodnad i kubik* oj vilken komplimang… nja du ska nog bara bitnagga husse lite så där mysigt som vi katter gör ibland när vi trivs lite extra!
   Jag tror jag gillar din husse, du har fostrat honom bra!
   TassKram Wikki

 2. Hej igen, jag tänkte lägga upp en länk till dins sida på min blogg om det går bra, för du är nog en snäll kisse, som inte bara tänker på dig själv.

  Du ser ut att ha ett mysigt musställe med blommor och allt.

  Taxkramisar.

  1. Så klart du får länka! Här i djurvärlden ska vi nog försöka bry oss om varandra, håller du inte med om det?
   TassKram Wikki

  1. Ja jag vägrar att vara inomhus om dagarna, när jag kan ligga där vid soluret på stenhällen och juna…
   Igår kväll var jag ute till halv tio, det var ju bara så skönt!
   Men sedan stekte Stora matte pannkakor och det doftade så gott, så jag kilade in för en smakbit av dem istället!
   TassKram Wikki

  1. Jo då det finns en musing där – men den rackaren har gångar nere under växtligheten och bakom stenplattorna… Plus att jag får konkurrens i jakten med fyra andra katter. Så det gäller att vakta och vänta!
   TassKram Wikki

  1. Jo då det finns en musing där – men den rackaren har gångar nere under växtligheten och bakom stenplattorna… Plus att jag får konkurrens i jakten med fyra andra katter. Så det gäller att vakta och vänta!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *