Leopardmage

Ni kan aldrig gissa vem den här tjusiga killen med leopardmagen är???!sopis4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Leopardmage”

  1. Haha, nu var jag LAT.. Jag länkade till ditt inlägg om djurskyddslagen:) Skrev ett inlägg om hur det funkar att jobba med vilda djur men du får läsa lagen du,hihihi
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *