X-eyed cats

Om du suckar över hur  din dag startar… Hur ska det då inte vara för dessa PälsKryss:

skel_miki Ser du mig?
skel_siames Tittut!
georgiaxeyed Jag är inte alls förvirrad!
skel_balls
…och ni slapp den där fåniga katten med flugan på nosen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “X-eyed cats”

  1. Jag önskar att jag var en stor stark svart panter och kunde hjälpa Helenes kissar att sätta stopp för den där hemskingen…
   Ja SkaparKattens SkyddsTass till alla katter däromkring! *ryser*
   TassKram Wikki
   PS Tack för alla bra nyhetstips ni ger mig! *spinn*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *