Sex, naket och våld…

Övergrepp, undergrepp och mystiska ställningar. Allt i rubriken ger ett lystet öga löftet om något som tilltalar det morbida sinnet.

Men egentligen blir vi lurade – allihop…

Det spelar ingen roll vad vi skriver, vilka vi är, eller vad vi avslöjar. För det mesta är vi bara kuggar i ett konsumtionshjul som ingen av oss kan styra, eller ens kliva av.

Själv kan jag inte lura en kotte. Eller ens en katt. Sanningen är att jag blivit blogg-addict. Jag kan inte sluta blogga….

Här får ni en söt bild som tröst:

blackspotv
Undrar om jag såg ut så här som liten?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Sex, naket och våld…”

  1. Vi är glada att du är blogg-addict, vi har i alla fall blivit inspirerade och hoppas att du vill titta in på vår blogg som vi kommer att starta imorgon kväll.(om vi får ihop det vill säga.
    Här kommer vår adress:
    http://duideco.blogspot.com
    Tasskramar Dui och Deco

  2. visst är den här världen lite tokig, men jag är glad att så många katter bloggar iallafall för då finns det mer läsning för oss. Matte har tyvärr lite tidsbrist ibland så därför dröjer det mellan inläggen.

    Det ser faktiskt ut som en liten du på bilden där ja. Tasskram/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *