När jag blir gammal…

oldcatbdt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “När jag blir gammal…”

 1. Ja absolut får du citera och länka. Jag tycker bara att det är bra om så många som möjligt får upp ögonen för vad man kan göra för en hemlös katt och att det inte alltid är kört. Alla är värd en andra chans!!

  Du får höra av dig när och om du har skrivit 🙂
  Jag kommer att lägga upp bilder på lite katter i veckan, blans annat på Aska!!
  Ha det så bra så länge..

  1. Men det skulle ju bli ett jäääääääääääättestort broderi? Wow du är duktig du – så det blir säkert av en vacker dag!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *