Jag tävlar också…. ibland.

Bloggtävlingar är kul, men jag brukar inte ha nån direkt tur. Det tas liksom inte på allvar när det är en KATT som ger sig in i det hela och tävlar. Det gör mig inget! Det händer ju inte alltid… Roligast är ju att bara få vara med och känna spänningen!

Att vinna och få saker är liksom inte det viktigaste – så ofta när jag tävlar, är det för att få ge bort vinsten vidare till någon som jag tycker förtjänar den. Det är ungefär som mina egna tävlingar, de handlar mycket om att få ge bort något! Göra någon glad… Motprestationen brukar inte vara ansträngande eller komplicerad, helst bara rolig.

anglaban
Hos Junitjejen finns tävlingen om ett silverarmband som det ovan, med valfri text. Prova din lycka! Varför inte?  *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag tävlar också…. ibland.”

  1. Visst är det kul att ge bort saker..men nu håller vi tassarna för att du vinner, det är du värd!
    Tasskramar Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *