Wall climbing system – I want Himalaya?!

Om man abslout ska klättra – då vill jag ha en Utmaning att ta mig upp i, så att det blir kul! Att bara hoppa upp på badkarskanten är liksom ingen Rysare, ens om det är vatten i karet. (Möjligen om husse legat i blöt där länge…)

Catsplay hittade jag det här vägg-klätter-systemet (Varning för tragiskt usel musik och skratta inte ihjäl er åt den kepsförsedde ynglingen som lätt panikslaget försöker att inte synas i bild…) och det är för all del fint, men:

Where’s the thrill?

*suckar*  – jag vill ha ett Himalaya!!! Stup, toppar och Faaaaarligheter!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wall climbing system – I want Himalaya?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *