Vill ha Pussy Deluxe!

Hetaste handväskan i kattvärlden just nu:

handvska

Master av Pussy Deluxe… Finns hos Sweden Rock Shop! Finns även i vitt… och jamarns vad mycket häftiga prylar det fanns i Pussy Deluxe-sortimentet, vad sägs om en hoodie med tassavtryck:

paw_print_hood  Kääääääääääääär!

Och en sådan här mobilstrumpa behöver nog matte ha:

catwalkinspace

CatWalk in Space heter den och är bara så het!

Spinner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vill ha Pussy Deluxe!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *