”Halvar är hemma”-annonsen

”Vad är lycka?” undrar man ibland.

barn_o_katt1

För mig är lycka de små tingen: Att hitta en särskild godbit instoppad bland de vanliga matkulorna, att få en klapp på kinden. Att lyssna på ett litet barn som skrattar. Att känna en trygg doft, som påminner om en speciell stund…

Idag blir jag lycklig över en liten enkel annons under ”UPPHITTAT” i Nerikes Allehanda, det är en bild* av en vacker grårandig katt i annonsen och texten lyder: ”Halvar är hemma! Tack alla ni som ringt och hjälpt till att leta efter Halvar. Elisabeth och Stefan”…

Det riktigt kryper in i pälsen på mig av glädje:
1- För att själve Halvar lyckligt kommit hem så klart!
2- För att familjen kan glädjas åt sin älskade kisse igen…
3- För att dessa kloka människor med annonsen meddelar att Halvar är hittad, så att alla som hjälpt till att leta vet om det!

Det där 3e greppet, det är nog inte så vanligt nämligen. Till katthemmet får vi ofta in oroliga samtal från människor som söker efter sin försvunna katt. På hemsidor syns efterlysningar, på affischplanken i butiker och lyktstolpar sitter lappar med rubriken ”SAKNAD KATT”. Men ofta glömmer samma personer att höra av sig eller ta ned skyltarna, när katten kommit tillrätta. Tyvärr.

pink_cat_star

Så därför får Halvars husse och matte en alldeles personlig guldstjärna ”The Pink Cat Star Reward” av mig:  >  >  >  >  >
Och jag tror att Halvar spinner belåtet också!?

(* Katten ovan på bilden är dock inte Halvar!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “”Halvar är hemma”-annonsen”

    1. Man måste fånga de positiva ögonblicken. Jag blev verkligen glad för Halvars skull och han måtte ha en toppenfamilj!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *